Welkom bij StarGate Command! Je hebt zojuist toestemming gekregen om inzicht te krijgen in deze uiterst geheime militaire operatie, waar mensen door een poort, genaamd de 'Stargate', naar andere werelden reizen om nieuwe culturen te ontmoeten en om technologiŽn te vinden die ons kunnen helpen in de strijd tegen de Goa'uld.

In deze sectie van Variation gaan we ontdekken waar de serie "Stargate SG-1" vandaan komt en hoe het daar in zijn werk gaat. Je krijgt beelden te zien uit de serie, een complete episode lijst inclusief beschrijvingen van wat er in die afleveringen gebeurt, geluidsfragmenten en enige videobeelden uit de serie. Dit alles uiteraard verpakt in een mooie omgeving die de sfeer van "Stargate SG-1" oproept.

Wat staat er tot nog toe in deze sectie...  In ieder geval is de picture database al open, er is nieuws te lezen over Stargate SG-1 en de episode lijst is gevorderd tot seizoen 4. Je kan dus alvast een kijkje nemen wat je allemaal nog te wachten staat de komende weken en maanden bij Veronica op de maandagavonden. Je kan tevens de geschiedenis van het Stargate Project lezen, zodat je erachter kunt komen hoe dit verhaal is ontstaan. Wat er nog meer staat te gebeuren kun je lezen in de nieuws sectie, die ik zo vaak mogelijk zal updaten, zodat je precies kunt lezen waar de updates zijn uitgevoerd.

Heel veel plezier met deze nieuwe sectie op Variation!!