Welkom in deze nieuwe sectie op Maruscha.nl, gehost door Variation. Deze sectie staat geheel in het teken van Stargate Atlantis, de opvolger van Stargate SG-1. Iedereen is zo langzamerhand wel bekend met de populaire scifi serie Stargate SG-1, maar wisten jullie al dat er voor deze geweldige serie al een evenzo geweldige opvolger is?

De serie begint zo rond het einde van seizoen 8 in SG-1, als men daar eenmaal tegen bewijs aanloopt dat de verloren gewaande stad Atlantis wel degelijk nog bestaat, alleen niet als zijnde een gezonken stad ergens hier op aarde, maar in een compleet ander zonnestelsel, genaamd Pegasus.

Als men hier het Gate Adres eenmaal voor ontcijferd heeft, wordt er een expeditie op touw gezet, geleid door Dokter Weir (Torri Higgins), die naar Atlantis zullen reizen via de Stargate, om zodoende uit te zoeken of er nog AtlantiŽrs aanwezig zijn in Atlantis en of we nog iets van hun kunnen leren, op maatschappelijk en technologisch gebied.

Eenmaal daar aangekomen, wekken ze een oude vijand van de AtlantiŽrs, ookwel The Ancients genaamd, en zo begint een geweldige nieuwe serie, die absoluuut het bekijken waard is!

In deze sectie gaan we Stargate Atlantis helemaal uitpluizen, via foto's, episode listings met beschrijvingen, video's, audio bestanden en natuurlijk pics uit de serie, om je alvast een voorproefje te geven van de serie die hier in Nederland voorlopig nog niet op de buis te zien is. Maar niet getreurd, in de videotheek zijn reeds dvd's te huren van Stargate Atlantis, wat je zeker zult gaan doen als je eenmaal kennis hebt gemaakt met deze waardige opvolger van Stargate SG-1....

En let op! Je kunt hier alvast een beetje een gevoel krijgen hoe de serie in elkaar steekt. Bij de sounds hebben we een "look 'n' feel" gezet waarmee je een impressie kunt krijgen van de serie!