27-Augustus-2008: Updates Website:
Na lange tijd heb ik vandaag een korte update gedaan bij Stargate Atlantis. De episode lijst van Seizoen 4 is nu compleet. Seizoen 5 volgt met wat mazzel snel!!

 

19-Februari-2008: Updates Website:
Vandaag ben ik weer even, na een flinke tussenpoos, bezig geweest met het updaten van de episode lijst Seizoen 4 van Stargate Atlantis. Er zijn weer een aantal afleveringen erbij gezet met beschrijvingen en foto's, dus dan is deze ook weer bijgewerkt.

Have fun!

 

24-November-2007: Updates Website:
Vandaag zijn we wee eens flink bezig geweest om de site te updaten! Op verschillende plaatsen hebben we de look & feel aangepast, omdat we meer en meer een echte SciFi site zijn geworden, dus hebben we daar alles op aangepast. In de komende weken zullen er meer aanpassingen volgen!! Dus hou de site goed in de gaten, en loop gerust alles weer na!

Updates:  Index, Stargate SG1, Babylon 5, nieuws-sectie, Stargate Atlantis.

Veel plezier op maruscha.nl!!

 

21-Juli-2006: Updates Website:
Zoals jullie al hebben kunnen zien, is er het n en ander veranderd aan de look van de site. Normaal gesproken moet je de hele pagina doorscrollen om een onderwerp te zoeken, maar nu hebben we ook een snelmenu klaargezet zodat je meteen bovenin de pagina naar je favoriete onderwerp kunt gaan! Uiteraard blijven de beschrijvingen wel gewoon staan zodat mensen ook de introduktie van elke sectie nog steeds kunnen lezen.

Veel plezier op maruscha.nl!!

 

21-Juli-2006: Progress Report StarTrek sectie
Zoals jullie vast wel hebben gemerkt, heeft de StarTrek sectie enige vertraging opgelopen door de vakantie periode en andere werkzaamheden die de webmasters hadden. En en ander is al af, maar we wachten nog even met het online zetten van de sectie, omdat een lege sectie nu eenmaal niet echt mooi is om naar te kijken nietwaar?
Maar er word nog steeds aan gewerkt, dus de sectie komt er zeer zeker!!

 

10-Oktober-2005: Start voorbereiding nieuwe sectie!
Jawel, het is weer zover. Tijd voor uitbreiding (of uitdijen) op maruscha.nl. We gaan een begin maken met het voorbereiden van een nieuwe sectie. De meesten van jullie die ook al op het forum komen, weten het al, maar voor degenen die het nog niet weten... StarTrek zal op maruscha.nl gehost worden! Hoe we dat precies in het vat gaan gieten verklappen we nog niet maar het wordt weer een mooie sectie!

 

28-september-2005: Nieuw Forum Online!
Yes yes yes! Het is gelukt. Sinds gisteren draait ons nieuwe forum op volle toeren! De layout is wel hetzelfde gebleven, het ging hier om een update naar de nieuwste versie van phpBB2. Je moet jezelf helaas dan ook wel opnieuw aanmelden, maar als je dat snel doet (deze week nog) dan behoudt je je rank, avatar en postcount! Snel erbij zijn dus!!

 

15-september-2005: Nieuwe sectie: Stargate Atlantis!
We hebben er weer een nieuwe sectie bij! Stargate Atlantis, de toekomstige opvolger van Stargate SG-1, die reeds word uitgezonden in de VS, is de nieuwe aanwinst voor Maruscha.nl. Je vindt er allerlei handige info en weetjes over deze serie, inclusief de nodige media (geluiden, pics en videos)

 

14-september-2005: Andere layout Maruscha.nl
Zoals jullie al hebben kunnen zien is Maruscha.nl ingrijpend veranderd. De site is aangepast om nog sneller in te laden en de lijnen zijn korter geworden. Verder zijn er meer aanpassingen gedaan aan de verschillende secties.